Sportvereniging HartVooruit
/

MAAK WERK VAN JE HART

 

Over ons

De sportvereniging HartVooruit is in 1985 opgericht met als doel haar leden op verantwoorde wijze gelegenheid te bieden tot sport, spel en sociale contacten, met als oogmerk hun conditie te beïnvloeden. De sportvereniging HartVooruit is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder KvK nummer: 40480370. Onze vereniging is aangesloten bij De Harteraad.

Het bestuur

Voorzitter: Esther Janson 

Secretaris: Rob Weijers

Penningmeester: Mary Fisser

 

 De coaches

Joyce Smeltekop - beweegcoach volleybal & sport en spel

Mijn naam is Joyce Smeltekop, ik ben 29 jaar oud en woonachtig in Leersum, Utrechtse Heuvelrug, samen met Lola de kat. Ik ben een vrouw die doorzettingsvermogen heeft en een luisterend oor biedt en bovenal is oog voor detail niet te missen.

Hart voor de mens

Mijn passie voor het menselijk lichaam is ontstaan in het 3e en 4e jaar van Sport, Dienstverlening en Veiligheid op het Openbare VMBO/MAVO Zeist, Schoonoord. Vervolgens heeft deze passie zich ontplooid op het ROC Sport College te Utrecht. Gedurende deze opleiding oriënteerde mij breed, zoals fitnesstrainer A, bewegen op muziek en management. Zodat ik in de toekomst profijt zal hebben van deze ervaringen en kennis. Met vallen en opstaan, dat overigens mijn motto is,

heb ik het MBO diploma Sport- en Bewegingscoördinator - Operationeel Sport- en Bewegingsmanager niveau 4 behaald. Daarna volgde ik 6 maanden fysiotherapie, dit was niks voor mij, te veel lesgeven.

Ik dacht oké en nu? Hoe kan ik sport en management kon combineren? Ik startte de studie Sportmarketing en Management aan de Hogeschool van Rotterdam. Ik ben enorm trots dat ik mijn propedeuse mocht behalen in het 2e jaar. Mijn doel was bereikt en ik stopte de opleiding. Het is van belang te doen wat jij leuk vindt! Zodoende kwam ik terecht bij Hart Vooruit, om sportbegeleiding te geven aan mannen en vrouwen met hart- en vaatziekten. Sinds 2015 doe ik dit vrijwilligerswerk met enorm veel plezier en mijn hart blijft ervoor kloppen. Tevens kreeg ik de kans om de cursus beweegcoach te volgen op het Sport College als oud-student, hierdoor ben ik gecertificeerd als Hartenraad Beweegcoach coronair lijden en hartfalen.

Het allerbelangrijkste waarvoor ik dit werk doe is dat de deelnemers weer vertrouwen krijgen in hun eigen lichaam.

 Contact gegevens:

Voor meer informatie kan je gebruik maken van het bovenstaande contact formulier. Je kan ons ook bereiken via:

Mailadres: hartvooruit@gmail.com

Telefoonnummer: 06-22091000

Voor het actuele sportaanbod en locatie zie pagina SPORT AANBOD.