Sportvereniging HartVooruit
/

MAAK WERK VAN JE HART

 

Wij zijn sportvereniging HartVooruit voor hartpatiënten uit de regio Utrecht. Ons doel is om hartpatiënten te laten bewegen, zodat zij op een verantwoordelijke manier aan hun conditie kunnen werken. De bewegingsactiviteiten vinden allemaal plaats in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde beweegcoach. Er is tijdens de sportoefening altijd een A.E.D. apparaat aanwezig en geschoolde EHBO-ers met een reanimatie diploma. Een sportavond begint altijd met het bespreken van het calamiteitenplan.

We bieden bewegingsactiviteiten op verschillende niveau's aan. Het belangrijkste hierbij is dat je altijd luistert naar je eigen lichaam.


Sport en spel - Matige intensiteit

Maandagavond van 18.30 - 19.30 uur (Vleuten)

De sportavond begint met een warming-up, bestaande uit verschillende spier- en balansoefeningen. Voor de sport en spelavond geldt dat de groep bepaald welk spel er gespeeld wordt. Hierbij kan gekozen worden uit o.a. badminton, korfbal, basketbal, handbal, hockey etc. Halverwege is er een drinkpauze, maar er is altijd de mogelijkheid om meer pauzes te nemen. Na afloop is er nog gelegenheid om koffie en thee te drinken.

 De groep bestaat uit mannen en vrouwen in verschillende leeftijdscategorieën.

Volleybal - Matige intensiteit

Woensdagavond 19.15 - 20.30 uur (de Meern)

 De sportavond begint met een warming-up, bestaande uit verschillende spier- en balansoefeningen. Er wordt deze avond alleen een competitief wedstrijdje volleybal gespeeld.

De groep bestaat uit mannen in de leeftijd 50+. Deze groep willen we graag uitbreiden met mannen en vrouwen.

Contributie

De contributie bedraagt € 195,00 (voor één keer sporten per week) / € 275,00 (voor twee keer sporten per week) per jaar. Er zijn betalingsregelingen mogelijk.

Sport locaties